010Moves

DIT EVENT KUN JE FYSIEK BEZOEKEN!

Ben je tussen de 8 en 17 jaar en wil je kennismaken met de vetste street sports? Dan moet je op zondag 13 september op het Hillekopplein zijn!

Hier kun je de hele middag verschillende street sports proberen. Je kunt bijvoorbeeld jouw BMX-, skate- en stepskills laten zien, maar ook checken of 3×3 basketbal, straatvoetbal (Panna KO) of freerunnen iets voor jou is.

010Moves wordt om 13:00 uur geopend, met onder meer een spoken word voordracht van niemand minder dan YMP. Daarnaast is er om 15:00 uur een Afrodance-optreden van House of Urban Arts, met aansluitend een te gekke workshop waaraan je kunt meedoen.

Op het eventterrein kunnen in verband met de coronamaatregelen maximaal 250 mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Materiaal wordt na elk gebruik gedesinfecteerd en op het terrein kunnen op meerdere plekken de handen worden gedesinfecteerd.

010Moves wordt georganiseerd door Sportbedrijf Rotterdam, in samenwerking met onder andere Concrete Lions, Skateland, Dr. Wooow en House of Urban Arts.

Check ook:

Check regelmatig deze website en onze social media kanalen voor updates over het exacte programma, locaties en tijden. Stay tuned!