Beyond the Beat

DIT EVENT KUN JE FYSIEK BEZOEKEN!

BIRD, HipHopHuis, MONO & RSCW proudly present: Beyond the Beat! We hebben op vrijdag 11 september iets bijzonders voor je in petto: eindeloze grooves, ultieme breaks en percussieve ritmes in een middag- & avondvullend programma waar de dans- en muziekcultuur hand in hand gaan. 

De missie van Beyond the Beat is het onthullen van de hiphopcultuur in een bredere context. Via een gevarieerd programma – live optredens, danswedstrijden, panels en film – willen we context bieden over de ontwikkeling van hiphopmuziek, cultuur en cross-overs in de loop van de tijd.

Het overkoepelende thema van dit jaar is de rijke muziek- en danscultuur van het Afrikaanse continent en zijn diaspora. Het festival is opgedeeld in een dubbelconcert van Joya Mooi en een gratis openluchtprogramma. Dit gratis programma bestaat uit vrouwelijke krachtpatsers Lynnee Denise, Nikki Tsappos, de dynamische Zuid-Afrikaanse documentaire The African Cypher, “Stand For Something” All Styles & Afro Dance Battle en een exclusieve paneldiscussie over inclusiviteit binnen de muziekindustrie. Beyond the Beat sluit af met de videoclip afterparty ‘Golden Age of Hip Hop’. En dat allemaal right here: in Rotterdam.

Check ook:

Check regelmatig deze website en onze social media kanalen voor updates over het programma, locaties en tijden. Stay tuned!