Breaking Rules – European HipHop Conference

DIT EVENT IS ALLEEN ONLINE TE VOLGEN!

Rapper Akwasi, b-boy Redo en straatvoetballer Rocky. Grote namen komen naar Breaking Rules, een Europese hiphopconferentie die voor het eerst in Nederland plaatsvindt. In samenwerking met LKCA laat RSCW je kennismaken met (inter)nationale hiphoponderzoekers, inspirerende sprekers en artiesten. Dat betekent twee dagen vol inspiratie, kennis delen en scheidslijnen doorbreken.

Je kunt Breaking Rules niet fysiek bezoeken, maar gelukkig is het volledige programma online te volgen. KLIK HIER VOOR DE LIVESTREAM VAN HET PLENAIRE PROGRAMMA!

Artist talks & inspiratiesessies

Er zijn artist talks van bboy Redo, rapper Akwasi en straatvoetbalster Rocky over de rol van hiphop in hun leven en hoe zij jongeren daarmee inspireren. Verder maak je kennis met 12 jonge Nederlandse onderzoekers die een sterke relatie hebben met de scene. Je kan deelnemen aan een somethin’ out of nothin sessie of een analysis in the moment van hiphoptracks. En praat vooral mee over feminisme in hiphop of issues als (non)belonging. Sprekers als Dieuwertje Heuvelings, KMT, Gregor Bulc en Francio Guadeloupe wil je niet missen!

Het volledige programma vind je hier.

Deelnemen en aanmelden

Deze dagen zijn speciaal bedoeld voor alle liefhebbers van hiphop – van beoefenaars tot beleidsmakers en onderzoekers –  en staan in het teken van delen en elkaar inspireren. En vooral: in het doorbreken van scheidslijnen.

Meld je hier aan voor de livestream en/of de online sessies (voertaal is Engels). Dan krijg je op tijd de link voor deelname toegestuurd.

Check ook:

Check regelmatig deze website en onze social media kanalen voor updates over het exacte programma, locaties en tijden. Stay tuned!