NK Beatbox 2021

Dutch Beatbox Battle is back!!

Boom Snap Clap, de stichting die opkomt voor beatbox in Nederland, organiseert samen met Dutch Beatbox Battle het NK Beatbox tijdens het RSCW.

Na een stil jaartje mogen we eindelijk weer los met de Dutch Beatbox Battle, het officiële kampioenschap human beatbox in nederland!

Dit keer in WORM Rotterdam op 10 september tijdens de Rotterdam Street Culture Week 2021

De hele Nederlandse beatbox scene komt weer bij elkaar om de felbegeerde titel Dutch Beatbox champion te claimen! Ook hebben we wederom de categorieën Tag-team en Loopstation waarvoor een wildcard ingezonden moet worden voor 28 augustus om deel te nemen.

Zie de flyer en de video voor meer informatie hierover!

De Internationale expert jury bestaat uit:
– Wereldkampioen en veelvuldig Frans kampioen, Alexinho
– Belgisch kampioen 2018 Footbox-G
– Drievoudig Belgisch kampioen Supernova 

De host is niemand minder dan ons eigen oud kampioen HurraKane tha SoundZtorm en Mr Boomsnapclap himself A/L/X als co-host!

Gratis entree!

Door aanhoudende maatregelen zijn er helaas beperkte plekken beschikbaar, reserveer deze dus snel!


Je kan ook het evenement volgen via de livestream op het Dutch Beatbox Battle YouTube kanaal op de dag zelf https://m.youtube.com/c/DutchBeatboxBattleSubscribe en je krijgt een melding als we live gaan 10 september!

Productie mede mogelijk gemaakt door RSCW en Gemeente Rotterdam

Rotterdam Street Culture Week (RSCW) vindt plaats van 4 t/m 12 september 2021. Programma vol met hiphop culture, street arts, knowledge, street sports en cross-overs verspreid over Rotterdam.

*Tijdens het event wordt rekening gehouden met de gebruikelijke coronaregels.