NK Speedstyle Freerunning

Het NK SpeedStyle Freerunning bestaat uit een speed-competitie en een style-competitie. De deelnemers schrijven zich vooraf in voor het onderdeel waar ze aan willen meedoen.

Tijdens het onderdeel speed moeten de deelnemers zo snel mogelijk een vooraf uitgestippelde route afleggen van A naar B. De tijd wordt door een professioneel meetsysteem bijgehouden.

Tijdens het onderdeel style mogen de deelnemers zelf bepalen hoe ze hun skills willen laten zien aan de driekoppige jury bestaande uit professionele freerunners. Ze worden hierbij beoordeeld op drie verschillende criteria.

De top 3 van beide onderdelen wint uiteindelijk een geldprijs en eeuwige roem!

Tijdens dit evenement zijn er geen bezoekers toegestaan. De deelnemers mogen elk één persoon meenemen. Deze namen worden vooraf aan ons doorgegeven. De toeschouwers krijgen een vaste zitplaats op 1,5 meter van elkaar en kunnen meekijken met ‘hun’ deelnemer. Elke aanwezige dient een coronacheck te doen via de officiële app. Bij gezondheidsklachten moeten wij de deelnemer weigeren.

Kosten om mee te doen bedrag 20 euro per persoon per onderdeel. Schrijf je je in voor beide onderdelen (speed en style) betaal je 40 euro.