NK SpeedStyle Freerunning

DIT EVENT KUN JE FYSIEK BEZOEKEN!

Hoe gedurfder, hoe beter. Spektakel is  gegarandeerd tijdens het NK SpeedStyle Freerunning, dat net als vorig jaar onderdeel is van RSCW. De beste freerunners van Nederland laten hun skills zien op twee onderdelen: Speed en Style. Het evenement vindt plaats bij Freestyle School Rotterdam in Delfshaven. 

Tijdens de Speed-competition gaat het erom dat de deelnemers het speciaal ontworpen parcours zo snel mogelijk afleggen. De tijd wordt hierbij tot op de duizendste van een seconde vastgelegd. Bij het onderdeel Style kunnen de deelnemers op het uniek opgebouwde parcours hun beste en meest geavanceerde tricks laten zien. Een speciaal samengestelde jury, bestaande uit professionele atleten, deelt de punten uit.

Iedereen kan zich aanmelden voor de kwalificatierondes van het NK SpeedStyle Freerunning. Deelnemers moeten wel een keuze maken tussen een van beide onderdelen. Zowel het Speed- als het Style-gedeelte begint met een kwalificatieronde, waarna de beste acht doorgaan naar de kwartfinales, die worden gevolgd door de halve finale en de grande finale.

Meedoen? Meld je aan via www.freestyleschool.nl.

Aanmoedigen? Er is vanwege de coronamaatregelen plaats voor maximaal 150 toeschouwers. Kaarten kosten € 10,- per stuk (aan de deur).

Check ook:

Check regelmatig deze website en onze social media kanalen voor updates over het exacte programma, locaties en tijden. Stay tuned!