World of Street Football

DIT EVENT KUN JE FYSIEK BEZOEKEN!

Football is life, panna is art. Tijdens RSCW 2020 nemen straatvoetballers de Rosestraat over in Rotterdam-Zuid. De beste pannaspelers ter wereld komen naar de havenstad en je kan natuurlijk ook je eigen skills laten zien. Check hieronder het programma voor World of Street Football. 

Zaterdag 12 september 15:00 – 20:00 uur

Open NK Panna Knock Out
Tijdens het open NK Panna Knock Out krijg je de kans om je skills te testen in de pannakooi. Je speelt drie minuten en het  je ultieme doel is om je tegenstander te poorten, wat een KNOCK-OUT betekent. Er wordt gespeeld in 2 leeftijdscategorieën (8-13 jaar en 14-17 jaar). Klik hier om je in te schrijven voor het Open NK Panna Knock Out!

Street Power Football GAME ON area
Bij de Street Power Football GAME ON area test je deze nieuwste straatvoetbalgame op de Playstation. Daag je matties uit en speel in de game met je favoriete straatvoetballers! En let op: de straatvoetballers uit de game zijn ook op het event te vinden.

Zondag 13 september 12:00 – 20:00 uur

Panna Knock Out World Finals
Tijdens de Panna Knock Out World Finals komt de top 16 pannaspelers ter wereld het tegen elkaar opnemen in Rotterdam. Met de gruwelijkste skills proberen ze elkaar in de kooi gek te maken.  doel? De bal door de benen spelen van de tegenstander. Spektakel gegarandeerd!

*Deelname alleen op uitnodiging

Freestyle Knock Out Championships
Freestyle voetbal is de kunst van het hooghoudend trucs uitvoeren met de bal. Tijdens de Knock Out Championships nemen twee freestylers het in drie rondes tegen elkaar op waarbij een jury na elke ronde een oordeel velt. De eerste twee rondes gewonnen? Dat is KO voor de tegenstander!

Street Power Football GAME ON area
Bij de Street Power Football GAME ON area test je deze nieuwste straatvoetbalgame testen op de Playstation. Daag je matties uit en speel in de game met je favoriete straatvoetballers! En let op: de straatvoetballers uit de game zijn ook op het event te vinden.

Check ook:

BELANGRIJK: vanwege de coronamaatregelen is het World of Street Football event alleen toegankelijk voor jongeren tot en met 17 jaar (deelnemers en crew uitgezonderd). Bij de entree van het event-terrein wordt je ID gecheckt.

Check regelmatig deze website en onze social media kanalen voor updates over het exacte programma, locaties en tijden. Stay tuned!