Check hier alle livestreams van RSCW 2020

Dankzij corona is RSCW 2020 een andere editie dan normaal. Niet alle events zijn fysiek te bezoeken, maar gelukkig hoef je dankzij onze livestreams niets te missen. Hieronder vind je een overzicht van de events die dit weekend livestreams aanbieden!


NK BMX Freestyle 2020

Tijdens het NK BMX Freestyle 2020 strijden de beste BMX’ers van Nederland om de nationale titels op de onderdelen Street en Park. De kwalificaties worden volledig uitgezonden en voorzien van deskundig en begrijpbaar commentaar van Maityn Pedroso, zelf BMX-er en werkzaam bij BMX-Amsterdam. De finales worden voorzien van commentaar van Maityn Pedroso samen met Thomas van Bemmelen (organisator van het NK en tevens commentator actionsports bij Eurosport).

Op zaterdag 12 september (NK Street) start de livestream om 12:00 uur. Op zondag 13 september (NK Park) start de livestream om 13:00 uur. Bekijk de livestream via de videospeler hieronder.


World of Street Football

Op zondag 13 september komen de beste straatvoetballers ter wereld in actie tijdens de Panna Knock Out World Finals en de Freestyle Knock Out Championships. Van 13:00 tot 20:00 uur kun je live meekijken via het YouTube-kanaal van straatvoetballer Sean Garnier.


Breaking Rules – European Hiphop Conference

Rapper Akwasi, b-boy Redo en straatvoetballer Rocky. Grote namen komen naar Breaking Rules, een Europese hiphopconferentie die voor het eerst in Nederland plaatsvindt. In samenwerking met LKCA laat RSCW je kennismaken met (inter)nationale hiphoponderzoekers, inspirerende sprekers en artiesten. Dat betekent twee dagen vol inspiratie, kennis delen en scheidslijnen doorbreken. Op vrijdag 11 september is het programma van 11:00 – 18:00 uur, op zaterdag 12 september van 10:30 uur – 18:30 uur.

KLIK HIER VOOR DE LIVESTREAM VAN HET PLENAIRE PROGRAMMA!