PODCASTSERIE 2022: ‘STREET KNOWLEDGE’

Hoe zit het met jouw street knowledge van de Rotterdamse street culture en de verschillende stromingen? Straks een heel stuk meer dan nu, want vanaf vandaag kun je via jouw favoriete podcastkanaal luisteren naar Street Knowledge. Hiermee laten we je in aanloop naar RSCW 2022 kennismaken met de verschillende subcultures.

In de Street Knowledge podcast gaan hosts Rajiv Bhagwanbali (artistiek leider van RSCW), Wilde Willy en Dajanara in gesprek met game changers uit de verschillende subscenes van de street culture. Rajiv spreekt met zijn gasten over de diepere betekenis van de subculture en welke ontwikkelingen er spelen.

In de eerste aflevering spreken we met modeontwerper Odair Pereira. Geboren en getogen in Rotterdam en nu wereldberoemd met zijn creaties. Zijn collecties hangen in diverse winkels en in kledingkasten van de grootste artiesten.

Odair: “Wat de scheidingslijn is tussen ego en gezond zelfvertouwen? Being the best version of yourself and knowing yourself. Weten wie je zelf bent. Back it up!”

Wij spreken Odair over de tofste projecten, zijn toekomstdromen en natuurlijk over Rotterdam. Luister mee met onze verhalen via de website of via Spotify of YouTube.

Powered by Roffa