Zo mis je (bijna) niets van Rotterdam Street Culture Weekend!

Rotterdam Street Culture Weekend 2019 is begonnen! Drie dagen lang staat de stad in het teken van streetart, hiphop en urban sports. Niets missen? Dat kan bijna niet, want er is zóveel te doen! In dit artikel vertellen we je wel hoe je bijna niets mist.

Programma

Wil je een goed overzicht hebben van alle evenementen die bij het Rotterdam Street Culture Weekend (RSCW) horen? Bekijk dan op deze pagina het programma, kies jouw favoriete evenementen en zie waar en wanneer deze plaatsvinden.

Blokkenschema

Een totaaloverzicht van het programma en de tijden vind je in ons blokkenschema. Ook te downloaden als PDF, en dus makkelijk op te slaan op je telefoon of uit te printen! Ook het aparte blokkenschema van POW! WOW! is hier te downloaden.

Plattegrond

RSCW vindt plaats op verschillende locaties in de stad. Ben je het overzicht even kwijt? Op onze handige plattegrond zie je in één oogopslag waar alle evenementen plaatsvinden. Pak je fiets en cross door de stad, of download de RET-app en bepaal jouw route met het openbaar vervoer. Vrijwel alle activiteiten liggen op loopafstand van een metrostation!

Volg #RSCW op social media

Wil je zo weinig mogelijk missen? Volg Rotterdam Street Culture Weekend dan op social media! Via Facebook, Instagram en voornamelijk Instagram Stories plaatsen we het hele weekend updates over de verschillende activiteiten. Laat in ons Facebook Event ook even weten dat je komt!

Stories & tips

Meer weten over de achtergronden van het evenement en de deelnemers? Hier lees je interviews en artikelen over het Rotterdam Street Culture Weekend!