Hoe zit het met jouw street knowledge van de Rotterdamse street culture en de verschillende stromingen? Straks een heel stuk meer dan nu, want op deze pagina kun je via jouw favoriete podcastkanaal luisteren naar Street Knowledge. Hiermee laten we je in aanloop naar RSCW 2022 kennismaken met de verschillende subcultures.

In de Street Knowledge podcast gaan hosts Rajiv Bhagwanbali (artistiek leider van RSCW), Wilde Willy en Dajanara in gesprek met game changers uit de verschillende subscenes van de street culture. De hosts spreken met de gasten over de diepere betekenis van de subculture en welke ontwikkelingen er spelen. Beluister hieronder de podcastafleveringen of kijk mee op YouTube.

Powered by Roffa


#7 Wij spreken in deze Street Knowledge Podcast Thomas, Stefan en Onur. Drie guys met een grote passie voor de urban sport binnen Rotterdam. Samen met Rajiv praten ze over de connectie tussen de urban sport en jongeren en bespreken we hun plannen voor de Rotterdamse Street Culture Week.


#6 In deze podcast spreken we danseres Precious en muzikant Kay Slice. Samen hebben we het over hun passie voor de African hiphop, doelen in de toekomst en hun liefde voor Ghana en de cultuur.


#5 In de vijfde podcast gaan we in gesprek met twee multi getalenteerde dames, Meryem en Conchitta. Beide werken ze in Rotterdam en worden enthousiast van alles wat met hiphop te maken heeft.


#4 Danny Stolker, dé Rotterdamse man die met een camera verhalen kan vertellen! In de vierde aflevering spreken we de Rotterdamse filmmaker Danny Stolker. Samen gaan we in gesprek over de Rotterdamse hiphop cultuur, de filmindustrie en iconen binnen de scene.


#3 “Rotterdam centrum is van jullie allemaal. Is van ons allemaal en dat vind ik mooi!” In de derde aflevering van de Street Knowledge podcast spreken we met Alida Dors, artistiek directeur van Theater Rotterdam. Ze is voor vele een voorbeeld binnen de scene. Onderwerpen van gesprek zijn haar job, de Rotterdamse cultuur en het gemis van de hip hop scene in theaters.


#2 In de tweede aflevering van de Street Knowledge podcast spreken we met Luciano Winter en Roberto Romello. Twee echte Rotterdammers die alles wat ze doen groots aan willen pakken. Wij spreken de jongens over het ondernemen, het geloven in jezelf en de toekomst.


#1 In de eerste aflevering van 2022 spreken we met modeontwerper Odair Pereira. Geboren en getogen in Rotterdam en nu wereldberoemd met zijn creaties. Zijn collecties hangen in diverse winkels en in kledingkasten van de grootste artiesten.