Spoken Awards 2023

SPOKEN Awards 2023: Schrijf je nu in voor de voorrondes!

Op 17 september 2023 vindt de finaleshow van de SPOKEN Awards 2023 plaats in het oude Luxor Theater. De zoektocht naar inspirerende spoken word artiesten is terug na een editie overgeslagen te hebben.

Kies een voorronde die bij je past en schrijf je in! Tijdens de voorrondes krijg je de kans om je werk/performance aan het publiek te laten zien. In augustus beoordeelt een jury de videoregistraties en hoor je of je naar de finale gaat.

Nieuw: jury bij de voorrondes. Elke deelnemer ontvangt na afloop een juryrapport.

Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in voor de voorrondes: https://inschrijvenspoken.nl

SPOKEN Awards: Er worden awards uitgereikt in de categorieën Poetry, Gospel, Storytelling, Comedy en Lyrics. Tijdens de finale strijden twee artiesten per categorie om de award. Het SPOKEN panel bepaalt de winnaars, inclusief de winnaar van de Gouden SPOKEN Award.

On tour met de SPOKEN Awards: De 5 categoriewinnaars en de winnaar van de Gouden SPOKEN Award gaan in 2023-2024 op tournee met George Visser Theaterproducties. Ze werken samen met een regisseur om een avondvullende show te maken. De SPOKEN Awards on Tour reist vanaf december langs theaters in het hele land. Bekijk hier meer over de vorige editie van de SPOKEN Awards on Tour.